Services

Orange Insurances: de beste verzekeraar voor Nederlandstaligen in Spanje

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

Uw auto importeren in Spanje

Wij maken het u gemakkelijk!

Veel mensen die naar Spanje emigreren, geven er de voorkeur aan om hun eigen auto mee te nemen en dus naar Spanje te importeren. De bureacratische rompslomp rondom deze import kan in Spanje behoorlijk tegenvallen, waardoor u tijd en vaak ook geld verliest.

Wij begeleiden het gehele proces van de import van uw auto in Barcelona. Wij hebben hier vele jaren ervaring in en tegen een kleine vergoeding nemen wij voor u deze kopzorgen uit handen.

Ook in andere delen van Spanje begeleiden wij u met de import van uw auto vanuit Nederland of België. Hiervoor werken wij samen met een specialist die dit al jaren voor ons doet.

Zo gauw uw auto eenmaal ingevoerd is, zullen wij uw auto probleemloos voor u verzekeren. Alle services onder één dak en alles in uw eigen taal.

Informatie / Offerte

Auto importeren?

Verhuizingen 

Wij werken samen met de beste verhuizers van en naar Spanje. Belangrijk is dat de verhuizer een goede verzekering heeft voor uw spullen, mocht er onverhoopt iets mee gebeuren. Ook dient de verhuizer een WA verzekering te hebben. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste verhuizers om van Nederland of België naar Spanje te verhuizen. U kunt hierbij kiezen van de goedkopere opties waarbij u zelf alles inpakt, tot de complete verhuizing.

Vraag informatie aan
BEDRIJFSOPRICHTING IN SPANJE

Wij begeleiden u bij het oprichten van uw bedrijf in Spanje

In Spanje bestaan diverse bedrijfsvormen. Wij helpen u erbij om de juiste juridische vorm te kiezen en wij helpen u aan een accountant die het snelste en voordeligste uw bedrijf kan oprichten in Spanje, zodat u aan de slag kan. 

Ik wil informatie