Blog

Orange Insurances: de beste verzekeraar voor Nederlandstaligen in Spanje

Wat mag er wel en niet in de auto in Spanje?

Ander land, andere regels. Voorkom boetes en wees op de hoogte van de wat je in het Spaanse verkeer wel en niet mag doen.

Spectaculaire aanbieding op onze ziektekostenverzekering in Spanje

Kortingen van tussen de 10 – 35% en twee maanden geheel gratis als je nu een particuliere ziektekostenverzekering afsluit en deze voor 1 januari 2021 in laat gaan. In onze opinie is het altijd belangrijk om in Spanje een particuliere ziektekostenverzekering te hebben. In deze tijden van Covid19 waardoor de overheidsziekenhuizen zwaar overbelast zijn, kan…
Lees meer

WA verzekering voor potentieel gevaarlijke honden (Seguro PPP)

Als je in Spanje een hond bezit die valt onder de groep potentieel gevaarlijke ras soorten, dan ben je verplicht om een speciale WA verzekering hiervoor af te sluiten

Autoverzekeringen

Auto- of motorverzekering

Uw auto of motorfiets verzekeren zonder zorgen in Spanje. Wij verzorgen een prima polis tegen de beste prijs. En alles in uw eigen taal!

Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Op zoek naar een complete en betaalbare verzekering die zowel uw woning als uw inboedel dekt in Spanje.

Ziektekosten verzekering

Ziektekostenverzekering

Hier treft u alle informatie over zorgverzekeringen in Spanje. Wat dekt de overheid en wat kunt u verwachten van een particuliere zorgverzekering.

Levensverzekering Orange Insurances

Levensverzekering

De enige zekerheid die we hebben in het leven, is dat we allemaal een keer dood gaan. Wat niemand weet is wanneer en hoe. Laat uw nabestaanden goed achter en zonder financiële zorgen.

Uitvaartverzekering Orange Insurance

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering aflsuiten wanneer u in Spanje woont, is niet alleen om de nabestaanden te behoeden voor de hoge kosten. Het is tevens omdat de verzekeraar de uitvaart regelt voor de nabestaanden en de optie geeft van repartiëring van het stoffelijk overschot.

Reisverzekering Orange Insurance

Reisverzekering

Wij bieden zowel tijdelijke reisverzekeringen als doorlopende reisverzekeringen voor mensen die woonachtig zijn in Spanje. Ga goed verzekerd op reis.

Huisdierenverzekering

Huisdierenverzekering

Onze complete verzekering om uw huisdieren en beste maatjes optimaal te verzekeren in Spanje.

Bed and Breakfast verzekering

B&B verzekering

Als trotse eigenaar van een Bed & Breakfast in Spanje dient u deze correct te verzekeren. Denk niet alleen aan opstal en inboedeldekking, maar ook aan Wettelijke Aansprakelijkheid.

Bootverzekeringen

Bootverzekering

Als uw boot op Spaanse vlag geregistreerd staat, dan kunnen wij deze verzekeren. Wij verzekeren zowel zeilboten als motorboten in Spanje.

Orange Insurances zakelijke WA verzekeringen

Zakelijke WA verzekeringen

Een zakelijke WA verzekering in Spanje is heel gebruikelijk voor bepaalde beroepen.

Orange Insurances bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Heeft u een kantoor, een bar, een restaurant of een ander bedrijf in Spanje? Dan bent u bij ons aan het goede adres om uw bedrijf te verzekeren.