B&B verzekering

Orange Insurances: de beste verzekeraar voor Nederlandstaligen in Spanje

B&B verzekering

Bed and Breakfast verzekering

Uw B&B is een vakantieplaats voor uw gasten, maar een inkomstenbron voor u.

Het verzekeren van een Bed & Breakfast is net even anders dan het verzekeren van een gewoon huis.

Het is vaak lastig om een B&B te verzekeren vanwege het grote risico op brand, diefstal en Wettelijke Aansprakelijkheid. Als uw B&B ook nog eens afgelegen ligt, dan wordt dit nog moeilijker. Wij kunnen u echter een specifieke polis aanbieden, die speciaal op maat gemaakt is voor alle behoeftes die u kunt hebben. U kunt bij ons het pand verzekeren en/of de inboedel. Er zijn diverse optionele dekkingen voor Wettelijke Aansprakelijkheid.

WA dekking voor uw Bed and Breakfast in Spanje

Omdat niet iedere B&B dezelfde activiteiten en services aanbiedt, kunt u als eigenaar zelf kiezen welke dekkingen u wel en welke u niet wilt afsluiten.
De WA met betrekking tot het pand is voor iedere B&B eigenaar noodzakelijk. U weet nooit wanneer er iemand uitglijdt in de douche, verdrinkt in het zwembad of een palmboom op zijn hoofd krijgt. De financiële claims kunnen uw ondergang betekenen als u geen verzekering hiervoor heeft.
Daarnaast kunt u zich verzekeren tegen een mogelijke voedselvergiftiging bij het aangeboden ontbijt of de WA in geval van een typische B&B activiteit zoals: wandelen, fietsen of tochtje in een 4X4.

Last but not least, bestaat er de mogelijkheid om niet alleen diefstal van uw eigen inboedel te dekken, maar tevens van de gasten. Vraag ons om meer informatie of een offerte.