Motor- of autoverzekering

Orange Insurances: de beste verzekeraar voor Nederlandstaligen in Spanje

Motor- of autoverzekering

Autoverzekeringen

Altijd de laagste premie voor uw autoverzekering in Spanje, al vanaf 200 euro per jaar*

Wanneer u voor het eerst een autoverzekering of een motorverzekering afsluit in Spanje, dan telt uw opgebouwde no-claim uit een ander land hier niet. Omdat wij samenwerken met Achmea in Spanje, mogen wij onze klanten van bepaalde nationaliteiten, automatisch de maximale korting geven. Alsof u al jaren schadevrij rijdt in Spanje!

Waar aan te denken bij het afsluiten van een autoverzekering in Spanje

In Spanje bestaan in principe dezelfde type dekkingen als in de meeste andere Europese landen. In grote lijnen zijn dit de belangrijkste 5 type dekkingen voor uw auto:

  • All Risk** dekking met een eigen risico tussen de 200 – 900 euro
  • WA verzekering met total loss dekking + diefstal van de auto + ruitschade + brand
  • WA verzekering met total loss dekking + ruitschade + brand
  • WA verzekering met diefstal van de auto + ruitschade + brand
  • WA verzekering met of zonder dekking van ruitschade en/of brand

**) Voor onze Belgische klanten; met All Risk bedoelen wij omnium dekking

Bij onze autoverzekeringen zit standaard wegenwachtdekking in Europa. De wegenwachtdekking geldt ook wanneer uw auto thuis niet start waardoor ze met startkabels moeten komen of de auto naar een garage moeten slepen.

Tevens zit er standaard een basis juridische rechtsbijstanddekking in onze autopolis. Deze geeft u juridische ondersteuning wanneer u ten onrecht aangeklaagd wordt inzake een aanrijding of andere zaken die naar uw mening ten onrechte zijn.

Polis en ondersteuning in uw eigen taal

Onze autoverzekering hebben wij volledig in het Nederlands beschikbaar voor onze Nederlandstalige klanten in Spanje. Als u schade heeft dan kunt u die aan ons doorgeven in uw eigen taal, wij nemen zo een mogelijk taal probleem zoveel mogelijk weg.

Wij helpen je graag om de beste polis voor jouw behoefte te kiezen. Je kunt je al verzekeren voor 200 EUR per jaar * Dat is nog geen 17 EUR per maand. Ben jij benieuwd waar jouw maandbedrag en dekking op uitkomt? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we gaan direct voor je aan de slag.

*) Voor kale WA dekking voor auto’s met een beperkt aantal PK.